Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının arkasını görmek

Rüyada kulağının arkasını görmek

Rüyada kulağının arkasını görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kendisini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağının arkasını gördüyseniz:

  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kulak arkasında yara görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, elinin de bollaşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kulağının arkasını görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini arkası dönük görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin arkasından koşmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, ekmeğinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada babanın arkasından ağlamak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kamyon arkasından koşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ismini herkese duyuracağına inanılır.

Rüyada birini arkasından görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, atılan adımların zarar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments