Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak delmek

Rüyada kulak delmek

Rüyada kulak delmek ruhsal korkularından da arınacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kulak delmek gördüyseniz:

  • Maddi hedefleri tutturmak için bütçe yapmanız veya paranızı en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kulağını deldiğini görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahatın ve konforun geleceğine alamet eder.

Rüyada kulağı delmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Rüyada kulağını delmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalettir.

Rüyada kulaklarını deldirmek kazanca kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kulak deldiğini görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı deldirmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments