Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı delmek

Rüyada kulağı delmek

Rüyada kulağı delmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, layık olduklarına sahip olacağına, edilen duaların tutacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kulağı delmek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kulağını delmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, mal kaybına uğrayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kendi kulağını delmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kulağı delmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak delmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak deldirmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağını deldiğini görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kulaklarını deldirmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments