Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağını delmek

Rüyada kulağını delmek

Rüyada kulağını delmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kulağını delmek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kulaklarını deldirmek hayır duaları alacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak deldirmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kulağı deldirmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, başarılı adımlar atacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kulağını delmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağını delmek sıkıntı yükleneceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kulak delmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments