Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Herkes size yardım edecek durumda olmasa da, siz yalnız başınıza ilerleyebilecek konumdasınız.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işarettir.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin kulağında küpe görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak ve küpe görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kocasının kulağında küpe görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kulağında küpe görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, huzuru yakalayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments