Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından küpe çıkarmak

Rüyada kulağından küpe çıkarmak

Rüyada kulağından küpe çıkarmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, işlerinde başarılı olacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kulağında küpe görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, insanlarla tartışacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kulağında küpe görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek kulağa küpe takmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağına küpe taktığını görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments