Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak ve küpe görmek

Rüyada kulak ve küpe görmek

Rüyada kulak ve küpe görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada kulak ve küpe gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kulağında küpe görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, imkânsızı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun kulağında küpe görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağına küpe taktığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının kulağında küpe görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağına küpe takmak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kulağında küpe görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments