Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kulağında küpe görmek

Rüyada arkadaşının kulağında küpe görmek

Rüyada arkadaşının kulağında küpe görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, problemlerinin biteceğine, gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kulağında küpe gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının kulağında küpe görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağına altın küpe takmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kulağındaki küpeyi kaybetmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin kulağında küpe görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının kulağında küpe görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada kulağa altın küpe takmak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments