Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kulağına küpe takmak

Rüyada birinin kulağına küpe takmak

Rüyada birinin kulağına küpe takmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak gördüyseniz:

  • Kısaca özetlersek; Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Rüyada kulağına altın küpe takmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağına küpe takmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak rekabet edebilme gücünün artacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağa küpe takmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına inanılır.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada tek kulağa küpe takmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments