Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının kulağında küpe görmek

Rüyada kocasının kulağında küpe görmek

Rüyada kocasının kulağında küpe görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada kocasının kulağında küpe gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler ortaya koymak istediğiniz bazı işleri uygulamanıza olanak sağlayabilir.

Rüyada kocasının kulağında küpe görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada erkek kulağında küpe görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Rüyada kulakta altın küpe görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine delalettir.

Rüyada tek kulağa küpe takmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret eder.

Rüyada tek kulakta küpe görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada kulağında küpe görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kulağı küpeli erkek görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada kulağa altın küpe takmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments