Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın kanaması görmek

Rüyada kulağın kanaması görmek

Rüyada kulağın kanaması görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, ele güne muhtaç olacağına, işlerinin yarıda kalacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada kulağın kanaması gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada kulak kanaması görmek zor günlerin yaşanacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kulağının kanamasını görmek yüksek moralli olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağın kanamasını görmek ihanete uğrayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, başarıya giden yollarının açılacağına alamet eder.

Rüyada kulağın kanaması görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada iç kanama görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine delalettir.

Rüyada gözün kanamasını görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişeden kana kana su içmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada mide kanaması görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments