Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın kanamasını görmek

Rüyada kulağın kanamasını görmek

Rüyada kulağın kanamasını görmek işinde büyük başarılar alacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, onların kıymetini bileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağın kanamasını gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Rüyada kulağın kanamasını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada kulak kanaması görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına tabir olunur.

Rüyada kulağın kanaması görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kulağının kanamasını görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulur.

Rüyada dudak kanaması görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının burun kanamasını görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Rüyada su içip kanamamak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, mevkie edineceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kanaması görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, güzel günler için çalışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments