Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak kanaması görmek

Rüyada kulak kanaması görmek

Rüyada kulak kanaması görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak kanaması gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Rüyada kulağın kanaması görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kulağın kanamasını görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Rüyada kulağının kanamasını görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kulak kanaması görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının burun kanamasını görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içmek kanamamak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişin kanamasını görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments