Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün kanamasını görmek

Rüyada gözün kanamasını görmek

Rüyada gözün kanamasını görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada gözün kanamasını gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler veya seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada gözün kanamasını görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, halinin iyi olduğuna, olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada göz kanaması görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, itibar edineceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş kanaması görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada dişin kanamasını görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ağız kanaması görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudak kanaması görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kulak kanaması görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş çıkması ve kanaması görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments