Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın ağrıdığını görmek

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rahat edileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kulağın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, nazara geleceğine delalettir.

Rüyada kulağı ağrımak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada bacağı ağrımak güç kaybedeceğine, hayatın düzene gireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Rüyada boynunun ağrıdığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek hem mal ve para kaybedeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işaret eder.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments