Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş et görmek

Rüyada küflenmiş et görmek

Rüyada küflenmiş et görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada küflenmiş et gördüyseniz:

  • Verilecek sözler hayatınızı değiştirebilir.

Rüyada küflenmiş et görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına inanılır.

Rüyada küflü et görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada küflü makas görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada küflü bardak görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işarettir.

Rüyada küflenmiş yüzük görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada küflenmiş portakal görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada küflenmiş eşya görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, makamının ve ününün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflü demir görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments