Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü mandalina görmek

Rüyada küflü mandalina görmek

Rüyada küflü mandalina görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü mandalina gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada küflü mandalina görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalet eder.

Rüyada mandalina aldığını görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada mandalina soymak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina tarlası görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina çiçeği görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada tatlı mandalina yemek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mandalina ve elma görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada olmamış mandalina görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments