Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda küf görmek

Rüyada duvarda küf görmek

Rüyada duvarda küf görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kazanç kapılarının açılacağına, başarısının artacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda küf gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada küflü duvar görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küflenmiş duvar görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda küf görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarında küf görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada ekmeği küflü görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına delalettir.

Rüyada küflü kaşık görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş kaşar görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, bir yandan cenaze olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada küflü ekmek yediğini görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments