Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş limon görmek

Rüyada küflenmiş limon görmek

Rüyada küflenmiş limon görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, işlerinin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş limon gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Rüyada küflenmiş limon görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada küflü limon görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada küflü salam görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Rüyada küflü yoğurt görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada küflü kaşık görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş yorgan görmek istediği noktalara geleceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada küflü ekmek vermek birçok dertle muhatap olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Rüyada küflenmiş muz görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments