Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü baklava görmek

Rüyada küflü baklava görmek

Rüyada küflü baklava görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, kazancın yetmez olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflü baklava gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada küflü baklava görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Rüyada yarım tepsi baklava görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurmalı baklava görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi baklava yemek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla baklava yemek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sini baklava görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş baklava görmek kısmetin ve talihin açılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk baklava görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments