Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü çay görmek

Rüyada küflü çay görmek

Rüyada küflü çay görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü çay gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Rüyada küflü çay görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada küflenmiş ekmek yemek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yeni kararlar alınacağına, zahmete ve çileye düşeceğine işarettir.

Rüyada küflü tabak görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflü portakal görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş beyaz peynir görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, zararların yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi küflü görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü et görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada küflü limon görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments