Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş yiyecek görmek

Rüyada küflenmiş yiyecek görmek

Rüyada küflenmiş yiyecek görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, zarar göreceğine, özel muamele göreceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine tabir olunur.

Rüyada küflenmiş yiyecek gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada küflü yiyecek görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına delalettir.

Rüyada küflenmiş yiyecek görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü yiyecek görmek hasret içinde kalacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada yiyecek aramak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek hayatının güzelliklerle dolacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments