Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yiyecek görmek

Rüyada bir sürü yiyecek görmek

Rüyada bir sürü yiyecek görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü yiyecek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Rüyada bir sürü yiyecek görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yiyecek görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada buzdolabına yiyecek koymak sorununu kolayca çözeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bedava yiyecek almak güzellik ve hayır geleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada çuvalda yiyecek görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla yiyecek görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına delalettir.

Rüyada yiyecek almak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments