Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek

Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek

Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Rüyada bozuk yiyecek yemek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada bolca yiyecek görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Rüyada birisine yiyecek vermek sevinçli haberler geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, yanlış seçimler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, şansın kapanacağına delalet eder.

Rüyada yiyecek ambarı görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalettir.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Rüyada bir sürü yiyecek görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, hayat boyu çok sevileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments