Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek aramak

Rüyada yiyecek aramak

Rüyada yiyecek aramak hızlanacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, huzur dolu günler geçireceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yiyecek aramak gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Rüyada yiyecek aramak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada askere yiyecek vermek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden yiyecek almak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada çeşit çeşit yiyecek görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok yiyecek görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yiyecek deposu görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yiyeceğin içinde kıl görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments