Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü yiyecek görmek

Rüyada küflü yiyecek görmek

Rüyada küflü yiyecek görmek düzenin kurulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü yiyecek gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Rüyada küflü yiyecek görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada küflenmiş yiyecek görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bilincin artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek satmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek kurdu görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, maddi güç sahibi olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yiyecekler görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan yiyecek çıkarmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments