Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutlamaya gitmek

Rüyada kutlamaya gitmek

Rüyada kutlamaya gitmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, hem de zengin biri olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kutlamaya gitmek gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına inanılır.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada kutlamaya gitmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada kudüsue gitmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet eder.

Rüyada kudurmuş insan görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kilisede kutsanmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, verimliliğinin artacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine inanılır.

Rüyada kutlama yapıldığını görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada güney kutbunu görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments