Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük siyah yılanlar görmek

Rüyada küçük siyah yılanlar görmek

Rüyada küçük siyah yılanlar görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine inanılır.

Rüyada küçük siyah yılanlar gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Rüyada küçük ve siyah yılan görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah küçük yılan görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük siyah yılanlar görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük siyah yılan görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada küçük siyah kedi görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada küçük siyah böcek görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah küçük köpek görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah küçük kedi görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments