Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek çok uğraş vereceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Rüyada büyük küçük yılan görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, dertlerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük büyük yılan görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments