Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yılan tutmak

Rüyada küçük yılan tutmak

Rüyada küçük yılan tutmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük yılan tutmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada küçük yılan tutmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işarettir.

Rüyada küçük kızın elini tutmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük balık tutmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada küçük yılan öldürdüğünü görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek çalışmalarının artacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada küçük ve çok yılan görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalettir.

Rüyada evde küçük yılan görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments