Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğun elini tutmak

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • Yapılacak önemli konuşmaları tepki vermeden dinlemenizde fayda var.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işarettir.

Rüyada küçük kızın elini tutmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada çocuğun elini tutmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun elini tutmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments