Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde küçük yılan görmek

Rüyada evde küçük yılan görmek

Rüyada evde küçük yılan görmek ondan kazanç elde edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde küçük yılan gördüyseniz:

  • Kendinize odaklanın.

Rüyada evde küçük yılan görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde küçük yılanlar görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük turuncu yılan görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Rüyada çok küçük yılan görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada sarı küçük yılan görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi küçük yılan görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Rüyada küçük renkli yılan görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına inanılır.

Rüyada evin içinde küçük yılanlar görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments