Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ve çok yılan görmek

Rüyada küçük ve çok yılan görmek

Rüyada küçük ve çok yılan görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve çok yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada küçük siyah yılan görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine tabir olunur.

Rüyada sarı küçük yılan görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işarettir.

Rüyada küçük kara yılan görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük küçük yılan görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet eder.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada küçük zararsız yılan görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments