Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kızın elini tutmak

Rüyada küçük kızın elini tutmak

Rüyada küçük kızın elini tutmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada küçük kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada küçük kızın elini tutmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak isteklerinin erteleneceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının elini tutmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments