Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük balık tutmak

Rüyada küçük balık tutmak

Rüyada küçük balık tutmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, feraha ermeye, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada küçük balık tutmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yeni bir yol çizileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada küçük yılan tutmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına yorulur.

Rüyada küçük kızın elini tutmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Rüyada büyük küçük balık görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük ve çok balık görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına tabir olunur.

Rüyada küçük köpek balığı görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde küçük balıklar görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, inancından ödün vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments