Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kedi beslemek

Rüyada küçük kedi beslemek

Rüyada küçük kedi beslemek eksik olan yanının tamamlayacağına, eğlenceli günler geçireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, cesaretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük kedi beslemek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada küçük kedi beslemek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, alım gücünde yükselme olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işarettir.

Rüyada küçük köpek beslemek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada küçük yılan beslemek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada kedi beslemek her gün daha fazla dolacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada evde kedi beslemek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi beslemek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kedi beslediğini görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments