Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kaplumbağalar görmek

Rüyada küçük kaplumbağalar görmek

Rüyada küçük kaplumbağalar görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kaplumbağalar gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada küçük kaplumbağa görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek borçlanıp, hasta olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet eder.

Rüyada küçük kaplumbağalar görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa ve balık görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulur.

Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı eline almak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, erken evlilik yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments