Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kaplumbağa görmek

Rüyada küçük kaplumbağa görmek

Rüyada küçük kaplumbağa görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Rüyada küçük kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük kaplumbağalar görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kaplumbağa görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yürüyen kaplumbağa görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa topluluğu görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, stresten uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek dertleri biteceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments