Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan yastık görmek

Rüyada uçan yastık görmek

Rüyada uçan yastık görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, insanların alım gücünün azalacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada uçan yastık gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konulara daha fazla zaman ayırmanız ekstra gelirler elde edilmesinde faydalı olabilir.

Rüyada uçan yastık görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet eder.

Rüyada yastık kılıfı dikmek fırsatların elden kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane yastık görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalettir.

Rüyada yastıkla gezmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada yatak ve yastık görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, geçiminin güçleşeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işaret eder.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada süslü yastık görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalettir.

Rüyada kucakta yastık görmek zayıflayacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments