Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık almak

Rüyada yastık almak

Rüyada yastık almak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sağlığının bozulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, dileklerin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yastık almak gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada mavi yastık görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına yorulur.

Rüyada yastık yüzü görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada yastık içinde muska bulmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada dantel yastık görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek yastık görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık hediye etmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüy yastık görmek kul hakkına girmeyeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada yatak yastık görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments