Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık içinde muska görmek

Rüyada yastık içinde muska görmek

Rüyada yastık içinde muska görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yastık içinde muska gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Rüyada yastık içinde muska bulmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada yastık içinde muska görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık altında muska görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yastıkta muska görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağın içinde muska görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde muska bulmak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada evin içinde muska görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, büyük paralar kazanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada yastık içinde altın görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments