Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ve büyük köpek görmek

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, çok sevineceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kız çocuğunun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük köpek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına işarettir.

Rüyada büyük ve küçük köpek görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada büyük birinin küçüklüğünü görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada küçük büyük balık görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, farklı kişilerle tanışacağına delalettir.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük adamı küçük görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments