Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük büyük balık görmek

Rüyada küçük büyük balık görmek

Rüyada küçük büyük balık görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, bir beladan kurtulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük büyük balık gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada küçük büyük balık görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek insanlarla bir araya geleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, işinden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, dünya malının çoğalacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük küçük balık görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments