Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve küçük köpek görmek

Rüyada büyük ve küçük köpek görmek

Rüyada büyük ve küçük köpek görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük ve küçük köpek gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük köpek görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada büyük birinin küçüklüğünü görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük adamı küçük görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Rüyada küçük büyük altın görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük çocuğu küçük görmek huzurun bozulacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kazancın çoğalacağına inanılır.

Rüyada büyük bir insanı küçük görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments