Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ve büyük balık görmek

Rüyada küçük ve büyük balık görmek

Rüyada küçük ve büyük balık görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük balık gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine inanılır.

Rüyada küçük büyük balık görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük küçük balık görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, gelirinin daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, iç sıkıntısına alamet etmektedir.

Rüyada büyük çocuğu küçük görmek her istediğini elde edeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments