Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü balık gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük küçük balık görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına yorulur.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, şükredeceğine yorulur.

Rüyada küçük büyük balık görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments