Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ve büyük yılan görmek

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, büyük hatalar yapacağına, iş hayatında zarar edileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulur.

Rüyada küçük ve büyük yılan gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Rüyada büyük küçük yılan görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek keyifli sohbetler edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada küçük büyük yılan görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments