Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük birinin küçüklüğünü görmek

Rüyada büyük birinin küçüklüğünü görmek

Rüyada büyük birinin küçüklüğünü görmek en gösterişli arabalara bineceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kazançlı çıkacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük birinin küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek takdir edileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük küçük balık görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, eğitimlerinin iyi olacağına alamet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments