Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette timsah görmek

Rüyada tuvalette timsah görmek

Rüyada tuvalette timsah görmek şerefe ve izzete, rızkın daim ve hayırlı olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette timsah gördüyseniz:

  • Kısaca özetlersek; Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Rüyada tuvalette timsah görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine yorulur.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada timsah taşımak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, küs kimselerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahın kovaladığını görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru timsah öldürmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Rüyada timsah dövmesi görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada kör timsah görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sonra kendi işini kuracağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada timsahlar görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments