Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük taş toplamak

Rüyada küçük taş toplamak

Rüyada küçük taş toplamak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük taş toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada küçük taş toplamak hem rahat bir hayata kavuşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada küçük taşlar toplamak üzüntülü bir haber alınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına yorulur.

Rüyada küçük beyaz taş görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük siyah taş görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, başarılarının kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz küçük taş görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada küçük taşlar görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada renkli küçük taşlar görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük taş atmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments